Wim Biesbrouck

Hey,

Mijn naam is Wim. Ik ben gehuwd met Tanja en we hebben 4 dochters.

In '99 kwamen we voor het eerst in contact met JmeO, in 2002 deden we onze DTS in Heidebeek Nederland. Sedert dan zijn we actief bij JmeO, richten ons op Vlaamse jongeren en gezinnen.

Ons hart is discipelen en dit doen we op verschillende manieren.

Momenteel zijn we bezig vorm te geven aan een basis van JmeO, wat ook onze droom is.

Contact: wim@ywamkortrijk.be
www.ywambiesbrouck.wordpress.com

Tanja Biesbrouck

Hey,

Ik ben Tanja en al 27 jaar gelukkig getrouwd met dé man waarmee ik samen onze dromen  mag uitbouwen. In de eerste  plaats de  kostbare eigenschappen die in onze kinderen liggen tot bloei brengen en hen uitdagen verder te zien dan hun eigen kunnen en mogelijkheden.

Het is een voorrecht om als echtpaar te kunnen  uitleven  wie God is doorheen verschillende aspecten van het leven.

Contact: tanja@ywamkortrijk.be
www.ywambiesbrouck.wordpress.com

Lisa Deseck

Hallo,

mijn naam is Lisa. Sinds maart 2014 werk ik bij YWAM Kortrijk. Ik vind het zelf een voorrecht om hier te kunnen werken. Voor mij persoonlijk wordt het een tijd van vorming, groeien en bloeien.

Ik ben betrokken bij GO Teams en Pure Beauty en ben benieuwd wat de toekomst verder brengt. Maar als het met de Here is en Hij me vast houdt dan is dit zeker al goed!

Een beetje over mezelf? Ik vind het leuk om te luisteren naar mensen hun verhaal en mensen te helpen. Ik hou van reizen en mensen uit andere culturen te leren kennen. Verder ben ik ook graag creatief bezig.

Contact: lisa@ywamkortrijk.be 

Andere evenementen