• Help YWAM Kortrijk
  • Word medewerker

 

GEANNULEERD  :(

omdat onder de huidige coronamaatregelen het concept niet tot zijn recht komt en teveel van het opzet van het Pure Beauty-weekend verloren gaat,  hebben we ervoor gekozen om het te annuleren

we zien uit naar betere tijden ;)

 

Seasons changes, Gods love remains

 

Hij zal zijn rijke schatkamer, de hemel, voor u openen en op tijd regen laten komen om elk seizoen goede oogsten te geven.
Deuteronomium 28:12

In elk seizoen kan je wel iets moois vinden. Onze God is een God van alle seizoenen. Doorheen Zijn schepping zien we een stukje van de hemel, Zijn rijke schatkamer die Hij voor ons opent. Elk seizoen heeft zijn eigen kenmerken, sneeuw en ijzel in de winter, nieuwe knoppen, nieuw leven in de lente, de warme stralende zon in de zomer, de mooie gekleurde bladeren in de herfst.
God heeft seizoenen gegeven om op aarde te kunnen leven, en elk seizoen draagt daar op zijn eigen manier aan bij. De verschillende jaargetijden zijn een zegen van God.
Mensen ervaren hun eigen leven ook als een wisseling van seizoenen. Je wordt geboren, je groeit op, je wordt ouder. In prediker lezen we dat er voor alles een tijd, een eigen seizoen is. Er zijn tijden waarop we met volle teugen van het leven kunnen genieten, maar ook tijden waarop het leven soms zwaar en moeilijk is.
Maar doorheen alles is God ons steeds nabij, Zijn liefde voor ons blijft dezelfde.
Ik hoop dat je je altijd mag herinneren dat hoewel de seizoenen veranderen, Zijn liefde voor jou blijft.
Ik hoop dat je weet dat hoewel wij alleen niet sterk zijn, we een God hebben die groter is dan al onze ellende.
Zelfs als je je voelt alsof dat de hele wereld tegen je is weet dan dat Zijn liefde voor jou groter is dan elke liefde die je uit deze wereld kan vinden.

Meer weten over Gods liefde voor jou?
Kom het ontdekken op dit weekend, open je hart en verbind je met Gods liefde voor jou, door Zijn Woord, de diensten, de lofprijzing, het gebed, de workshops, de mensen die je mag leren kennen. In welk seizoen je je ook mag bevinden, Hij opent zijn schatkamer voor je en laat het regenen op zijn tijd zodat je een goede oogst van Hem mag ontvangen.
We verlangen ernaar je te mogen ontmoeten en kijken uit wat de Heer zal doen.

 

Wil je meer horen, aarzel niet 

Bij verdere vragen of inlichtingen kan je terecht op purebeauty@ywamkortrijk.be of marenbiesbrouck@gmail.com 


Annulatie    

Mocht het Pure Beauty weekend omwille van overheidsmaatregelen nav corona niet kunnen doorgaan, dan worden alle betalingen teruggestort


aanmeldingsformulier Pure Beauty 2020

Fotoalbums

Andere evenementen