Jonge vrouwen inspireren en aanmoedigen


Een conferentie voor vrouwen van 16 tot 35 jaar.

Let op!
Aantal plaatsen boven de leeftijd van 30 zijn beperkt.
Voor 30+ is er nog 1 plaats vrij.

AANMELDEN doe je hier en kan nog tot 4 september.

_____________________________________________________________

Wat? Ik, Geliefd, mooi, puur en helemaal van God?

Hmm … elegante sierlijke mooie woorden, maar vaak voelt de kloof tussen woorden en de kille realiteit soms zo bodemloos. Misschien heb je wel het idee dat mensen jou helemaal anders zien of misschien kijk je wel in jouw spiegel met het idee van ‘ik ben dé Assepester’. Dan staat God te popelen om je een nieuwe spiegel te willen voorhouden en je met een warme zachte glimlach en een ondeugend knipoogje wil laten voelen hoe kostbaar je bent. Maar misschien denk je wel van ‘Hé, zo voel ik met helemaal niet, ik zit net lekker in mijn vel…’ Ook dan wil God je dit weekend een gans vernieuwende fris geurende douche geven, zodat je nieuwe aroma’s mag gaan ontdekken/proeven en je deze dan op jouw buurt opnieuw verder mag gaan verspreiden. Zijn schepping .. ja, jij bent dat! In één van Zijn véle creatieve buien bedacht Hij jou precies, met passie en veel enthousiasme .. Hij bedacht je oogkleur, je glimlach, die krullen in je haar … jij uniek, mooi, puur, geliefd en helemaal van Hem. Ja, dat is zijn plan samen met jou!

Hoe je je ook voelt je bent welkom op de Pure Beauty Conferentie. We willen jonge vrouwen inspireren en aanmoedigen om God beter te leren kennen en Zijn waarheid over hun leven te ontdekken. We willen vrouwen vrij zetten in wie ze in Christus zijn !

Dit doen we aan de hand van Gods woord, creatieve workshops,  fijne ontmoetingen en aanbidding… Het wordt een gevarieerd weekend waarin er ook tijd is voor gezellige vrouwenpraatjes en heel wat verwennerijen.

Als je nog vragen hebt hierover, aarzel dan niet contact op te nemen. Wij zouden het fijn vinden om je op het Pure Beauty Conferentie of dag te ontmoeten. 

Contact: lisa@ywamkortrijk.be

Meer info over Pure Beauty Nederland: King's Kids en Pure Beauty

 

Foto's Pure Beauty 2014

 

Fotoalbums

Andere evenementen