• Help YWAM Kortrijk
 • Word medewerker

Become part of the story that changed millions

The God Story komt naar Kortrijk!

Op vrijdagavond 29 april komt The God Story naar JC Tranzit. Dit is een evangelisatie-evenement met artiesten gericht op jongeren maar doet beroep op de plaatselijke christenen om mensen daarheen mee te nemen.

 

Op zondagavond 3 april vindt Operatie Andreas plaats in de Sint Michiels kerk. Deze avond heeft als doel om lokale christenen te enthousiasmeren en te betrekken bij het evenement.

 

Vanuit JmeO komen wij met een artiest en spreker voor de invulling van de dienst. Daarnaast zal JmeO tips geven hoe je niet-gelovige vrienden kan meenemen naar The God Story.

 

Wie zijn wij?

The God Story is een bediening vanuit Jeugd met een Opdracht (JmeO) Heidebeek, in Nederland. Ons doel is om de huidige generatie in Europa te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zien dat we maar één generatie hebben om deze huidige generatie te bereiken

 

De afgelopen jaren hebben we gezien dat The God Story een van de instrumenten is die hiervoor gebruikt wordt. The God Story (TGS) is een evangelisatie evenement. Tijdens een TGS evenement treden diverse artiesten op, zoals break dancers, rappers, een band en een drama team. De avond wordt afgesloten met een duidelijke evangelie uitleg, waarna mensen door een oproep de gelegenheid krijgen te reageren op het Verhaal van God. De TGS evenementen vinden plaats in laagdrempelige locaties als theaters, evenementhallen en sportzalen.

 

Hoe werken wij?

We streven naar samenwerking met zoveel mogelijk lokale kerken tijdens TGS evenementen. Het hele traject zal uit drie fasen bestaan.

 

De Voorbereidingsfase voor een TGS campagne duurt over het algemeen 9 tot 12 maanden. Lokale christenen zullen in deze fase in verschillende teams (PR team, Voorbede team, Evangelisatie team, enz.) meewerken om de hele organisatie uit te voeren.

 

Tijdens de Uitvoerende fase zullen de TGS evenementen en straatactiviteiten plaatsvinden. In de Groei & Bouw fase worden tenslotte nieuwe gelovigen en geïnteresseerden opgevangen om verder te groeien in het kennen van Jezus.

 

Operatie Andreas is een strategie die is ontwikkeld om Jezus te delen met anderen.


HET EERSTE WAT ANDREAS DEED, WAS ZIJN BROER SIMON OPZOEKEN… EN HIJ BRACHT SIMON BIJ JEZUS” (JOH. 1:41-42)

 

Op die manier hopen we u te helpen om net als Andreas uw geliefden aan Jezus voor te stellen.

 

Hoe geraak je betrokken?

U kunt op verschillende manieren betrokken raken bij The God Story in uw stad of regio. Bijvoorbeeld door mee te werken in een van de voorbereidingsteams (PR team, Voorbede team, Evangelisatie team, enz), Operatie Andreas en/of financiële steun.

 

Contact 

wim@thegodstory.org 

www.thegodstory.org

www.facebook.com/thegodstory

Andere evenementen

 • 20FEB2023
  Vrijheid in Christus
  cursus
 • 27FEB2023
  Vrijheid in Christus
  cursus
 • 6MRT2023
  Vrijheid in Christus
  cursus