• Help YWAM Kortrijk
  • Word medewerker

Het team

Voor al onze reizen zijn we op zoek naar mensen met een passie voor Jezus en zending. Misschien ben jij wel diegene die komende zomer met ons team meegaat op reis. Ieder heeft een belangrijke inbreng in het team en dus ook impact op hoe de reis verder zal uitpakken. Daarom is het belangrijk een levende relatie met Jezus te hebben in je dagelijkse leven.

 

Reisleiding ?!

We zijn steeds op zoek naar mensen met ervaring in leiding geven en reizen. Heb je leiderschapskwaliteiten of heb je eerder een reis geleid, geef dit zeker aan. We willen ieder in zijn sterkten stimuleren. Concreet betekent dit dat we je verantwoordelijkheid zullen geven in het team zodat je verder kan groeien in je leiderschap.

Maar tegelijk verwachten we dat je ook anderen helpt in hun gaven en talenten uit te blinken. Een goede leider delegeert en geeft anderen de ruimte om tot hun doel te komen.

 

Hoe?

Heel waarschijnlijk gaan we vooraf een weekend plannen waarin we belangrijke zaken doornemen zodat je als leider voorbereid bent. Wil je ontdekken hoe leuk het is om een GO Team te leiden?

Neem dan contact met ons op door te bellen of mailen.

Of vul het aanmeldingsformulier in en stuur het op naar het opgegeven adres.

Fotoalbums

Andere evenementen