• Help YWAM Kortrijk
  • Word medewerker

Midden Oosten

 

... warme landen, een exotische cultuur waar de medina, het stadscentrum of marktplaats het kloppende hart is, een gezellige wemeling en drukte, een veelheid van kleuren en geuren, ... 

 

Reisinfo

Sedert enige tijd is die gezellige drukte in bepaalde regio's hevig verstoord. Mensen zijn op de vlucht om aan het oorlogsgeweld te ontkomen. Als GO Team willen we die mensen een hart onder de riem steken. Ontheemd en zonder vooruitzicht op een toekomst, zien zij uit naar een uitgestoken hand, een luisterend oor.

We willen deze mensen opzoeken, thee met hen drinken en hen een klein beetje vreugde brengen .. 

Kinderen krijgen geen les, dus een spel  en wat plezier is welkom .. een balletje trappen of haren vlechten .. moeilijker is het niet

Er is gebrek aan van alles, zelfs het levensnoodzakelijke .. er moeten goederen bedeeld worden en misschien iets opgeknapt in de woonplaats ..

Heb je een hart voor vluchtelingen, wil je het verschil maken in hun gebroken wereld, dan is dít jouw plaats.

De liefde van Jezus laat zich in de eerste plaats op een warme en praktische manier zien en in het bijzonder waar iemands nood het grootst is.


data: vrijdag 14/07 tot 03/08
leeftijd: aanmelden kan vanaf 17 jaar, dus 17 en ouder
richtprijs: richtprijs is 1100 € (Meld snel aan! Uitstel betekent een duurder vliegticket...)

aanmelden: doe je via 'contacteer ons'. Dan sturen we je een aanmeldingsformulier toe dat we je vragen in te vullen en ons terug te sturen.

   

 

Fotoalbums

Andere evenementen