Dance Summer Intensive

 

MISSCHIEN VOOR VOLGEND JAAR ;)

De Dance Summer Intensive gaat door van zondag 5 tot en met zaterdag 11 augustus in Kortrijk. 

Jullie worden meegenomen in een gevarieerd aanbod van dansstijlen: van de basis (ballet) tot Jazz, Modern, Urban-contemporary, ...  en natuurlijk komen er ook work-outs aan te pas. Het wordt dus een heus danskamp.

Iedere dag wordt 6 à 8 uren gedanst en geoefend.

Deelnemen is mogelijk vanaf  14 tot 35 jaar. Basisvaardigheden dans zijn vereist. Er is een maximaal aantal van 15 deelnemers

(Enige) danservaring is vereist.

Op zondag 5 aug verwelkomen we jullie vanaf zondag 14u.

Op zaterdag om 18u wordt ter afronding een Performance georganiseerd, samen met de guys van 'Breakdance and Sports'.  Deelnemers kunnen hier aan familie en vrienden laten zien wat zij ingeoefend hebben.

 

We maken gebruik van een echte danszaal. Bij de verschillende dansstijlen hoort natuurlijk een passende outfit. Volgende zaken zijn een must

Balletlessen: strakke kledij (liefst balletpak en panty); balletschoenen indien je die hebt

Jazz: strakke kledij

Modern: makkelijk kledij

Urban-contemporary: makkelijke kledij en sneakers

Heel belangrijk is dat de dansschoenen een witte zool hebben, zodat we de danszaal binnenmogen!

 

Er is mogelijkheid tot overnachten in het Ywam huis, doch dit is niet verplicht. Overnachting dient wel vooraf aangevraagd te worden. Zo niet kan niet gegarandeerd worden dat er een slaapplaats voor handen is. Blijf je overnachten, dan is het noodzakelijk om zelf onderlaken en laken of slaapzak, en kussensloop mee te nemen.

 

Eer van start gegaan wordt met de danslessen, wordt de dag geopend met een devotional: dit is een tijd van opbouw (stichtend woordje, een bemoediging of getuigenis), een tijd van danken en gebed.

 

Prijzen variëren naar gelang overnachting aangevraagd wordt of niet.

met overnachting : 300.00 €

zonder overnachting: 250.00 €

Maaltijden en voldoende snacks worden voorzien.

 

Verplaatsing gebeurt met de fiets: je kan zelf je fiets meebrengen of een fiets kan gehuurd worden voor 35 € voor de ganse week.

 

Hoewel de focus dansen is, vinden wij het als Jeugd met een Opdracht belangrijk dat Christelijke waarden gerespecteerd worden zoals deze aangegeven worden in de Bijbel, het Woord van God. Immoreel gedrag is een reden tot stopzetting van de deelname.

 

Het aanmeldingsformulier vind je hier. Stuur het ingevuld terug naar contact@ywamkortrijk.be  

 

We laten evenjullie dansteacher aan het woord:

 

Mijn naam is Anne-Ruth

en ik zal voor deze zomer de danslessen aan de meiden geven. Ik ben 22 jaar en studeer momenteel Docent Dans aan de dansacademie Codarts in Rotterdam. Op een bijzondere manier heeft God me naar dans toe geleid.  Daarom vind ik het ook heerlijk om dans voor Hem te gebruiken.

Wat ik in dans belangrijk vind is plezier beleven, je identiteit er in kunnen leggen en beweging en muziek laten versmelten.

 

 

Andere evenementen