Breakdance and Sports

 

MISSCHIEN VOOR VOLGEND JAAR ;)

De 'Breakdance and Sports'-week gaat door van zondag 5 tot en met zaterdag 11 augustus in Kortrijk. 

Het concept wordt opgebouwd rond de woorden 'leuk, leerrijk en intensief'. Iets als een leuke, army camp waar je fysieke conditie (wat) getest en geoefend wordt.

Sport bestaat onder meer uit Tricking, Calisthenics en andere boeiende uitdagingen, naast uiteraard Breakdance.

Iedere dag wordt 6 uren geoefend.

Deelnemen is mogelijk vanaf  16 tot 25 jaar. Goede fysieke gesteldheid is dus vereist. En er is een maximaal aantal van 15 deelnemers.

Op zondag 5 aug verwelkomen we jullie vanaf zondag 14u.

Op zaterdag om 18u wordt ter afronding een Performance georganiseerd, samen met de meiden van 'Dance Summer Intensive'. Deelnemers kunnen hier aan familie en vrienden laten zien wat zij ingeoefend hebben. The guys van de 'Breakdance and Sport' zullen dit op creatieve wijze vorm geven. 


We maken gebruik van echte danszaal, maar de meeste van de activiteiten zullen buiten plaats vinden.

Goeie hardloopschoenen zijn een must. Voor breakdance: goeie schoenen met witte zool en gemakkelijk zittende kledij met oa lange sportbroek (PS vergeet ook je zwemspullen niet).


Er is mogelijkheid tot overnachten in het Ywam huis, doch dit is niet verplicht. Overnachting dient wel vooraf aangevraagd te worden. Zo niet kan niet gegarandeerd worden dat er een slaapplaats voor handen is. Blijf je overnachten, dan is het noodzakelijk om zelf onderlaken en laken of slaapzak, en kussensloop mee te nemen.


Eer van start gegaan wordt met de danslessen, wordt de dag geopend met een devotional: dit is een tijd van opbouw (stichtend woordje, een bemoediging of getuigenis), een tijd van danken en gebed.


Prijzen variëren naar gelang overnachting aangevraagd wordt of niet.

met overnachting : 300.00 €

zonder overnachting: 250.00 €

Maaltijden en voldoende snacks worden voorzien.


Verplaatsing gebeurt met de fiets: je kan zelf je fiets meebrengen of een fiets kan gehuurd worden voor 35 € voor de ganse week.

 

Hoewel de focus Breakdance and Sports is, vinden wij het als Jeugd met een Opdracht belangrijk dat Christelijke waarden gerespecteerd worden zoals deze aangegeven worden in de Bijbel, het Woord van God. Immoreel gedrag is een reden tot stopzetting van de deelname. 

 

Het aanmeldingsformulier vind je hier. Stuur het ingevuld terug naar contact@ywamkortrijk.be 

 

We laten even jullie trainers/danceteachers aan het woord:

 

    Mijn naam is Jonathan David.

 

Ik ben 23 jaar en ben nog student.

Sport is mijn passie, maar beter bekeken is het eigenlijk 'bewegen' die mijn passie is. Bewegen met een doel. 

Voor mij gaat het om gezondheid, plezier hebben met anderen (tijdens sporten bijvoorbeeld), en persoonlijke doelen behalen.

Ik heb vroeger bijna elke sport gedaan die ik maar kon vinden, en ook nu sport ik nog veel.

Maar uit alle sporten zijn breakdance en calisthenics mijn absolute toppers. Daar ben ik nu het actiefst in en ik geef ook les in breakdance.

Ik hou ervan om gezond en vrij te zijn en als groep met sport plezier te maken.

Ik kijk er naar uit om dat samen met mijn broer deze zomer te doen.

  

Hello, mijn naam is Seth en ik ben 25 jaar.

Mijn ouders zijn vanuit Amerika  als zendelingen naar Nederland gekomen en ben in Nederland opgegroeid met   mijn broertje.

Ik heb er altijd van gehouden om actief te zijn en heb vele sporten gedaan. Ik ben erg leergierig en wil weten hoe alles werkt en waarom, maar ben ook een goofball en hou ervan om waar het kan fun te hebben.

Dit heb ik ook altijd toegepast in het sporten. Het gaat mij er altijd om dat het leuk blijft maar ook leerzaam en dat ik progressie maak in alles wat ik doe.

 

Andere evenementen